понедельник, 26 сентября 2016 г.

25.09.2016 мені випала чудова нагода бути присутнім у якості фотографа на "Чемпіонаті міста Рівне з боротьби “Котигорошко”, то ж хочеться поділитися з вами своїми враженнями від побаченого, а їх повірте було вдосталь!

Найперше, що хотілось би відзначити, це звичайно організація заходу. Організаторами заходу була Рівненська обласна федерація козацького бойового мистецтва "Спас", самі ж змагання проходили у спортивному залі Рівненська загальноосвітньої школи I-IIII ступенів №25 Рівненської міської ради, який в свою чергу був готовий прийняти учасників ще за день до заходу. 

Тобто люди підійшли досить відповідально до цієї справи і протягом усіх змагань не було жодних казусів та натяків на те, що щось іде не за планом. Враховуючи такі нюанси, як вік учасників ( найменшим з яких всього по 6 років).

На змаганнях були присутні як вихованці місцевого осередку так і гості з сусіднього Луцька, а також учні школи Бойового Гопака “Сварог”, клубу бразильського джиу-джитсу "Pride"

Самі ж змагання звісно розпочалися з переклички учасників та настанов тренерів обох команд.



Далі було урочисте відкриття та нагадування усім присутнім правил "Котигорошка"



Змагання відбувалися у декількох вікових категоріях тому учасників "умовно" розділили на декілька груп: найменші змагались на "сірому килимі"
старша вікова група змагалась на "жовтому килимі"
Далі відбувалися самі бої де кожен з учасників у своїй групі у трьох раундах мав змогу змагатись з кожним у свої віковій та ваговій категоріях. Звісно це і була найцікавіша та найемоційніша частина, яка як на мене не потребує зайвих коментарів.





















Ну і звісно як і у кожному змаганні були переможці, проте на згадку кожному також було вручено громоту про участь у змаганні та гарний подарунок від Юрія Журавля, а саме його книгу Битва за рідну землю


На останок був цікавий виступ старших спасівців який неабияк потішив глядачів старшого віку та додав мотивації у розвитку для найменших шанувальників "Спасу"







Підсумовуючи хочу згадати "Спас Рівне" рік тому порівнявши його із сьогоднішнім. Однозначно дане бойове мистецтво набуває популярності у нашому місті, регіоні та країні загалом. Як на мене це тому, що саму у цій секції у кожній дитині просинається свідомий українець. процитую : 

Спас – це те, що спасає тебе у житті


1 комментарий:

  1. Гарні Котигорошки! Виростуть справжніми чоловіками! Рівному респект!

    ОтветитьУдалить