суббота, 18 апреля 2015 г.

Photo by harsh vardhan.


Вступ до вищих навчальних закладів у 2015 році буде проходити на підставі діючих Правил прийому до вищих навчальних закладів (далі - Правила прийому), затверджених наказом Міністерства освіти і науки України № 1172 від 15 жовтня 2014 року.

У 2015 році абітурієнти мають право подати документи до п'яти вищих навчальних закладів та на три спеціальності в кожному з них (максимум 15 спеціальностей).

Дати прийому документів та проведення екзаменів (творчих конкурсів)

Вступна кампанія 2015 починається 10 липня. З цього дня вищі навчальні заклади України починають приймати в абітурієнтів документи для вступу.

Прийом документів у осіб, які для вступу на навчання мають проходити творчі конкурси у вищих навчальних закладах, закінчується о 18:00 24 липня. Самі ж творчі конкурси будуть проводитися в кілька сесій з 21 липня по 1 серпня 2015 року.

Прийом документів у осіб, які мають складати вступні екзамени або проходити співбесіду у вищих навчальних закладах, закінчується о 18:00 24 липня. Вступні іспити і співбесіди проводяться починаючи з 25 липня по 1 серпня 2015 року.

Прийом документів у всіх інших абітурієнтів, які вступають до ВНЗ на підставі повної загальної середньої освіти та надають для вступу результати зовнішнього незалежного оцінювання, закінчується 1 серпня в 12:00.

Прийом заяв і документів у осіб, які вступають на навчання для отримання навчально-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, закінчується 24 липня. Вступні екзамени проводяться з 25 липня по 1 серпня.

Прийом документів у осіб, які вступають на навчання для отримання ступеня бакалавра за скороченими програмами відповідно до пункту 3 розділу III Умов прийому до вищих навчальних закладів, закінчується о 18:00 24 липня. Вступні екзамени проводяться з 25 липня по 1 серпня.

Строки прийому заяв про навчання та документів на вечірню та заочну форми навчання визначаються правилами прийому вищого навчального закладу, тривалість прийому документів - не більше одного місяця. Зарахування здійснюється не пізніше ніж через 15 днів після закінчення прийому заяв та документів, протягом яких проводиться конкурсний набір.

Терміни вступної кампанії на навчання для отримання ступеня магістра, навчально-кваліфікаційного рівня спеціаліста (на підставі базової або повної вищої освіти) визначаються правилами прийому вищого навчального закладу, але прийом документів починається не раніше 6 липня.

Терміни формування рейтингових списків і зарахування

Рейтинговий список абітурієнтів, які вступають до вузів для отримання навчально-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та бакалавра, із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення, публікується не пізніше 12:00 2 серпня 2015.

Рейтинговий список формується на підставі зазначених абітурієнтом пріоритетних спеціальностей.

Вибір абітурієнтами місця навчання проходить відповідно до зазначених пріоритетами до 18:00 6 серпня.

Оновлений список рекомендованих до зарахування оприлюднюється не пізніше 12:00 7 серпня.

Зарахування абітурієнтів на денну форму навчання, які надходять на підставі базової та повної загальної середньої освіти, на навчання за державним замовленням відбувається не пізніше 12:00 8 серпня.

Зарахування вступників на денну форму навчання, які надходять на підставі базової і повної середньої освіти, на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт) відбувається не пізніше 14 серпня 2015.

По матерыалам сайту Osvita.ua

0 коммент.:

Отправить комментарий