четверг, 16 апреля 2015 г.



Компанія Google випустила для Android-пристроїв нову екранну клавіатуру, яка підтримує введення від руки. Програма здатна розпізнавати як друковані символи, так і великі літери на 82 мовах і в 20 різних накресленнях.

В Google назвали свій додаток "корисним доповненням до сенсорного або голосовому введенню". Handwriting Input, зокрема, може стати в нагоді для мов, знаки яких повільно й важко набирати на стандартній клавіатурі (наприклад ієрогліфи).

Програма розпізнає символи вельми точно. "Якщо ви вважаєте, що у вас жахливий почерк, подивіться, чи зможе вона переконати вас у зворотному", - запропонувала компанія. А якщо користувач намалює пику, схожу на один з Emoji-смайликів, Handwriting Input в тому числі спробує вставити і його.

За умовчанням в додатку використовується фірмова світла тема Google. При бажанні, можна встановити темну колірну схему, яка більше підходить для AMOLED-екранів. Процес розпізнавання відбувається на самому пристрої або в "хмарі" Google. У другому випадку потрібне постійне підключення до Інтернету, але точність розпізнавання зростає.

0 коммент.:

Отправить комментарий